Om designguiden

De tre kommuner Haderslev, Vojens og Gram er med kommunalreformen blevet slået sammen til én kommune - Haderslev Kommune. Derfor har kommunen fået ny visuel identitet, som du kan se alt om i denne designguide.

Her kan du se linien i hele kommunens design, og hvordan kommunens logo skal bruges. Guiden giver inspiration til, hvordan designet kan bruges i det daglige og den fastslår de regler, der skal følges.

Grafikere, reklamebureauer eller trykkerier, der skal fremstille nye materialer til Haderslev Kommune, kan ved hjælp af et link til designguiden få nem adgang til alle nødvendige oplysninger.

Derfor designguide
Kommunens visuelle identitet er vigtig. Den er med til at vise kommunen som en professionel, moderne og imødekommende organisation. Derfor er det vigtigt, at den overordnede linie bliver udført konsekvent og godt, så borgere og andre altid ser sammenhængen. 

Sådan bruger du designguiden
I designguiden kan du downloade originale logoer til tryk eller skærm. Og du kan læse om reglerne omkring brugen af logoet, og hvordan designet skal anvendes på de forskellige elementer.

Til højre på siden finder du vejledningsfiler, som ved hjælp af illustration og tekst beskriver grundprincipperne eller design på et element i designlinien.

Vejledningerne er pdf-filer, som kan printes ud som hjælp til opbygning af rentegninger. Du kan ikke bruge vejledningsfiler til at trykke efter.

På designguiden er der også information om filformater, og du kan finde svar på alle typiske spørgsmål.

Opdatering
Guiden bliver opdateret løbende, når der bliver designet nye elementer og eksempler.

Spørgsmål og kommentarer
Er du i tvivl om noget? Informationskonsulent Henrik Ørnstrup svarer på alle spørgsmål om designguiden. Kontakt Henrik på 74 34 00 12 eller heor@haderslev.dk